Opgrader venligst din browser. Internet Explorer 6 er ikke understøttet.

A+ Byg ApS

Entreprenør og byggefirma der hovedsagligt beskæftiger udenlandske håndværkere fra Litauen og Polen. Alle vore medarbejdere er pålidelige, ansvarsfulde og engelsk/dansk talende samt sidst, men ikke mindst, uddannede og erfarne håndværkere.

Vores byggeleder holder dagligt opsyn med vores projekter, ligesom der altid er en formand tilstede på byggepladsen. Ydermere tilstræber vi at være i daglig i kontakt med kunden hvis nødvendigt.

Siden 90'erne har byggematerialerne været dyrere end arbejdskraften og haft større indflydelse på prisen ved nybyggerier. Priserne er steget årligt indtil 2003 og i 2003 skiftede situationen. Siden har arbejdskraften været dyrere end materialerne så det er reduktionen i prisen for et hold håndværkere, der giver de betydeligste økonomiske fordele ved et nybyggeri i dag.

For at løse dette problem opererer A+ Byg ApS. med udenlandsk arbejdskraft fra østeuropæiske lande der er medlem af EU, primært fra Litauen. Udenlandsk arbejdskraft stiger i popularitet netop primært på grund af attraktive lave priser og en høj arbejdsmoral. Med udenlandske håndværkere giver A+ Byg ApS. kunderne mulighed for at opnå besparelser i den dyre ende, nemlig arbejdskraften og samtidig undgå den lange ventetid, alt dette uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores håndværkere har erfaring i at bygge efter Dansk Standard og danske regulativer og de arbejder alle fuldt lovligt i Danmark.

Når kunder vælger håndværkere, vælger de helst en håndværker som de tidligere har haft gode erfaringer med eller en håndværker som de har fået anbefalet. Vi yder gerne den ekstra service. Vi lever af gode anbefalinger.

Du kan kontakte os på telefon 28 90 90 23 eller skrive direkte til os her.

Seneste projekter 2012

 • Renovering af villa

  Juni, 2012
 • Nyt badeværelse

  Juni, 2012
 • Opudsning af hus

  Maj, 2011 | Afsluttet
 • Maling af facade

  April, 2012 | Afsluttet
 • Restaurant Geist - Kgs. Nytorv

  2011 | Afsluttet